Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut liikkuvat: Ensi vuonna tulee ainakin neljä Android-nokialaista?

Manu Pitkänen

Huhut liikkuvat: Ensi vuonna tulee ainakin neljä Android-nokialaista?
Oikeudet Nokia-matkapuhelinbrändiin hankkinut HMD Global Oy aikoo julkaista ensi vuoden kevään ja kesän aikana ainakin neljä Android-pohjaista älypuhelinta. Tähän ei sisälly MWC-mobiilimessuilla julkistettava ensimmäinen malli.

Mikäli taiwanilaisen Digitimes-julkaisun tiedot pitävät paikkansa, voidaan HMD Globalin odottaa esittelevän ensi vuoden aikana ainakin viisi Nokia-mallista Android-puhelinta. Tähän päälle tulevat vielä edullisemmat ja ominaisuuksiltaan rajoitetummat peruspuhelimet.

Digitimesin lähteiden mukaan Android-puhelimissa olisi 5,0–5,7 tuuman kosketusnäyttö, joiden resoluutio on Full HD- tai WQHD-tasoa.

MWC-messuilla esiteltävä HMD:n ensimmäinen Android-puhelin tulee markkinoille kahtena versiona. Toisessa on 5,5 tuuman Full HD -näyttö sekä kolme gigatavua keskusmuistia ja toisessa mallissa on 5,0 tuuman Full HD -näyttö sekä 2 gigatavua keskusmuistia. Hintaa puhelimilla odotetaan olevan 200 ja 150 dollaria.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja