Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:aan on tulossa iPhoneista tuttu ominaisuus – Kotinäppäin häviää

Manu Pitkänen

Galaxy S8:aan on tulossa iPhoneista tuttu ominaisuus – Kotinäppäin häviää
Bloomberg uutisoi joulukuun alussa, että Samsung aikoisi poistaa Galaxy S8:sta kotinäppäimen kokonaan ja siirtyä koko etupuolen kattavaan näyttöön. Android Policen David Ruddockin mukaan tämä tarkoittaa myös muiden navigaationäppäinten häviämistä.

Ruddockin mukaan Samsung korvaisi näytön alareunasta löytyneet painikkeet ohjelmisopainikkeilal sekä Applen iPhonien 3D Touchia jäljittelevällä tekniikalla, joten Galaxy S8:n näytön voidaan olettaa tunnistavan painallusten voimakkuuden. Kotinäppäimen sormenjälkiskanneri on ilmeisesti siirtymässä puhelimen takakuoreen, kuten LG:n ja Huawein puhelimissa.

Aikaisemmin Samsungin on otaksuttu integroivan sormenjälkiskannerin puhelimen näyttöön.

Ruddockin mukaan hänen esittämiin tietoihin kannattaa suhtautua varauksella. Hän ei ole onnistunut vahvistamaan tietoja riippumattomastaa lähteestä, minkä takia tietoja ei julkaistu Android Policen kautta vaan ainoastaan Twitterissä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja