Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung haastaa Sirin uudella Bixby-avustajalla

1
Manu Pitkänen

Samsung haastaa Sirin uudella Bixby-avustajalla
Samsung aikoo uudistaa sen älypuhelimien mukana toimitettua digitaalista S-Voice-avustajaa Galaxy S8:n myötä. Puhetta ymmärtävä avustaja korvataan SamMobilen mukaan uudella tekoälyteknologialla varustetulla Bixbyllä.

Bixby perustuu näillä näkymin Viv Labsin kehittämään tekoälyteknologiaan, jonka Samsung osti itselleen tänä syksynä. Viv Labsin perustajilla on historiaa Applen Siri-teknologian kehityksessä. Tällä hetkellä ei ole täysin selvää mitä kaikkea Bixby pystyy käytännössä tekemään, mutta ilmeisesti se on kyvyiltään paljon monipuolisempi kuin nykyinen S-Voice.

Bixby tuo lisää jännitteitä Android-leirin sisälle, sillä Google kehittää parhaillaan omaa Assistant-apuria. Samsung selvästi kokee digitaaliset apurit siinä määrin keskeiseksi teknologiaksi, että sen kannattaa kehittää omaa järjestelmää ulkopuolisen tahon tarjoaman valmiin järjestelmän käytön sijaan.


Samsung hyödyntänee myöhemmin Bixbyä myös muissa laitteissa. Esimerkiksi kodinkoneissa Bixby voisi mahdollistaa laitteiden hands-free-käytön.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja