Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset viralliset tiedot Samsungin räjähtävän Noten seuraajasta

1
Matti Vähäkainu

Ensimmäiset viralliset tiedot Samsungin räjähtävän Noten seuraajasta
Samsungin viime vuotisen ongelmalaitteen hintalappu nousi vähintäänkin miljardiluokkaan eikä todellista arvioita oikein voi vielä – jos koskaan – antaa, koska vaikutus imagoon on vain arvattavissa. Jotkut ovat epäilleet, että Samsung keskittyykin toistaiseksi huippumalleissa vain S-mallistoon ja jättää Notet välistä.

Uudet tiedot kuitenkin kertovat, monien onneksi, että Notestä on tulossa myös seuraavan sukupolven versio. Kuten korealaisyhtiöstä vakuutetaan Business Korean siteeraamassa tiedotteessa, niin Note7 oli valtaisan suosittu ennen akkuongelmiaan. Onpa laite valittu vuoden parhaiden laitteiden joukkoon, ja jopa parhaaksi, myös arvostelijoiden toimesta. Niinpä seuraajalla olisi varmasti kysyntää, jos akkuhuolet saadaan kuntoon.

Tarjolla on tässä vaiheessa jo tietysti paljon huhuja. Sivuston mukaan Samsung olisi säilyttämässä tavallisen Note-julkaisuaikataulun, eli Note8:aa, tai mikä ikinä sen nimi onkaan, voidaan odottaa ensi elokuussa. Ei olisi kumma, jos yhtiön uutuus ei kanna nimeä Note 8, koska yhtiöltä on aiemmin tullut tabletteja, joiden nimistä löytyy Note 8.0.Huhut Samsungin yhteistyökumppanin riveistä kertovat myös, että Samsung toisi ensimmäistä kertaa älypuhelimiinsa 4K-näytön, jollainen nähtiin Sonyn Xperia Z5 Premium mallissa, mutta joka ei ole vielä noussut suurempaan suosioon älypuhelimissa.

Samsungilta odotetaan myös kunnollista selvitystä Note7:n akkuongelmista tämän kuun aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

server1
server1

1

Note 7 oli kyllä pitkään ostoskorissa. Toisaalta en enää harmittele yhtään, sillä puhelimen vaihtoon oli tarve, ja Noten jälkeen jäi kaksi vaihtoehtoa; S7e tai OP3. Päädyin OP3 ja tätä laitetta nyt pari kuukautta käytettyäni on todella hankala perustella Samsungien hintaa suhteessa siihen mitä siihen rahaan saa. Toki resoluutio ei ole suurin, muistikorttipaikka ja vedenpitävyys puuttuu, kamera vain himpun verran huonompi eikä Noten tapaan ole talvikäyttöä helpottavaa kynää, mutta kun reippaasti alle 50% osuudella Note 7:n hinnasta saa OP3 kaltaisen laitteen, en taida enää koskaan satsata puhelimeen yhtään sen enempää rahaa kuin on tarvis.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja