Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus esitteli isolla akulla varustetun ZenFone 3 Zoomin

Manu Pitkänen

Loppuuko puhelimesta akku kesken päivän? Tämä puhelin on tarkoitettu sinulle
Kaksi vuotta sitten Asus yllätti monet julkistamalla optisella zoomilla varustetun Zenfone Zoomin, mutta sen tuominen markkinoille osoittautui tavallista suuremmaksi projektiksi. Asus on nyt esitellyt jatkoa alkuperäiselle Zoomille.

ZenFone 3 Zoomiksi nimetty puhelin eroaa ulkoisesti paljon alkuperäisestä. Optisen zoomauksen mahdollistava rakenne on vaihdettu yksinkertaisempaan ja ohuemman muotoilun mahdollistavaan kaksoiskamerajärjestelmään, jollainen löytyy jo lukuisista Android-puhelimista ja iPhone 7 Plussasta. Ohuemman muotoilun ansiosta 3 Zoom saattaa kiinnostaa laajempaa yleisöä kuin alkuperäinen Lumia 1020:tä muistuttava malli.

Suurennuskerroin on pudonnut kameramuutosten seurauksena x3:sta x2,3:een. Pääkamerana käytetään Sonyn 12 megapikselin IMX362-kennoa (1,4 mikronin pikselit) ja optiikan aukkoluku on f/1,7. SuperPixel-tekniikan ansiosta kameran sanotaan olevan 2,5 kertaa herkempi kuin iPhone 7 Plus.Vaikka ZenFone 3 Zoom ei kiinnostaisikaan kameran puolesta, niin puhelimessa on kuitenkin yksi piirre joka kiinnostaa varmasti kaikkia: todella iso akku. 5,5-tuumaiseen laitteeseen on saatu mahdutettua peräti 5000 milliampeeritunnin akku.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja