Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kun todellisuus ei riitä: Asus julkisti AR- ja VR-käyttöön sopivan puhelimen

Manu Pitkänen

Kun todellisuus ei riitä: Asus julkisti AR- ja VR-käyttöön sopivan puhelimen
Zenfone 3 Zoomin lisäksi Asukselta nähtiin CES-messuilla toinenkin "kamera edellä" kehitetty älypuhelin: Zenfone AR.

Kuten nimestäkin voi jo hyvin päätellä, on Zenfone AR suunniteltu laajennetun todellisuuden sovelluksia ja virtuaalitodellisuuskäyttöä varten. 5,7-tuumaisella näytöllä varustettu puhelin tukee Tango-tekniikkaa sekä Google Daydreamiä. Laajennetun todellisuuden hyödyntämiseksi Zenfone AR:ään on lisätty kaikkiaan kolme takakameraa, joilla kullakin on oma tehtävänsä: ensimmäinen on tavallinen 23 megapikselin kamera, toisen kameran tarkoituksena on tarkkailla liikettä ja kolmas tarkkailee syvyyssuuntaista etäisyyttä.

Suorittimeksi on valittu Qualcommin Snapdragon 821. Ensimmäisessä Tango-yhteensopivassa puhelimessa, Lenovo PHAB2 Prossa, käytettiin Snapdragon 652:ta. Järjestelmäpiiriä jäähdytellään lämpöputkitekniikan avulla. Käyttömuistia löytyy kiitettävät kahdeksan gigatavua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.