Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mega Man saapui Androidille ja iOS:lle

Puhelinvertailu

Mega Man saapui Androidille ja iOS:lle
Peliyhtiö Capcom kertoi loppuvuodesta, että se on tuomassa 80-luvun suosikkipeli Mega Manin älypuhelimiin. Kyseessä ei ollut Super Mario Run -pelin kaltainen uudelleen ajateltu mobiilipeli, vaan aidot Mega Manit vuosien takaa.

Se, että onko vanhojen NES-pelien tuominen sellaisenaan älypuhelimiin, on sitten toinen asia.

Nyt kuitenkin Capcom on julkaissut kuusi ensimmäistä Mega Man peliä sekä Androidille että iOS:lle. Pelit näyttävät 4:3-kuvasuhdetta myöten alkuperäisiltä, joskin verkossa on valiteltu heikosta virkistystaajuudesta. Tämä paljastuu myös Play Kaupan videosta (alla).

Lisäksi pelin ohjaaminen virtuaalinäppäimillä tuo varmasti lisähaastetta, joka ei välttämättä ole näinkin haastavassa pelissä välttämättä kovin hauska asia.

Mikäli kuitenkin retrohenkistä tasohyppelyä haluaa päästä pelaamaan, niin pelit löytyvät Play Kaupasta ja App Storesta parin euron hintaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja