Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Täyskäännös: Samsungin älykellot toimivat myös iPhonen kanssa

2
Manu Pitkänen

Täyskäännös: Samsungin älykellot toimivat myös iPhonen kanssa
Ekosysteemien välisessä sodassa yhteensopivuus erilaisten laitteiden kanssa ei ole välttämättä ollut prioriteeteista tärkein. Tämä on näkynyt esimerkiksi Samsungin Gear-älykelloissa, jotka ovat toimineet vain Android-puhelimien kanssa.

Samsung on kuitenkin päättänyt luopua Android-eksklusiivisuudesta julkaisemalla Gear S3:n, Gear S2:n ja Gear Fit2:n hallintaan tarvittavat yhteyssovellukset App Storessa. Gear Fit2:n hallintaan käytetään Gear Fitiksi nimettyä sovellusta, kun kaksi muuta sovellusta toimivat Gear S:n kautta. Sovellukset vaativat toimiakseen iOS 9:n sekä jonkin seuraavista puhelimista: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7 Plus tai iPhone SE.

iPhone-käyttäjien ei siis tarvitse enää kiertää Samsungin valikoimaa kaukaa, mikäli tarkoituksena on ostaa ranteeseen uusi älykello. Suomessa Gear S3:n myynti alkoi joulukuun alussa 399 euron suositushintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

arivesa
arivesa

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Apple watchin saa samaan hintaan....

Nimenomaan,vaikka on kehnompi.Broidi sanoo että Gear 3 kajari on niin hyvä, että luuria ei tarvitse kaivaa esiin puhelua varten.Ja akkukin kestää pari päivää,A-watchin kuulemma vaijaa päivän.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja