Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin uutta Nokia-puhelinta markkinoidaan: "Voi ottaa kuvia vaikka pimeässä, sillä niistä ei saa kuitenkaan mitään selvää"

4
Puhelinvertailu

Elisalla on otettu ilmeisesti uudet keinot käyttöön puhelinkaupan vauhdittamiseksi. Tämä näkyy esimerkiksi Nokia 216 -puhelimen esittelysivulla.

Sivun mukaan Nokia 216 on peruspuhelin, joka soveltuu erinomaisesti puhelimen peruskäyttötarkoitukseen: puhumiseen. Lisätiedoista selviää kuitenkin, että laite on hieman kyvykkäämpää sorttia kuin aluksi annettiin ymmärtää. Sillä voi nimittäin kuvata myös pimeässä.

VGA kameralla voi ottaa kuvia vaikka pimeässä, sillä niistä ei saa kuitenkaan mitään selvää, lukee Nokia 216:n esittelysivulla. Mitä mieltä olet, markkinoidaanko puhelinta turhankin inhorealistisella otteella?

Nokia 216 julkistettiin viime vuoden syyskuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

muppis
muppis

1

Tuon mallin puhelinta ei osta kuin ne, jotka haluaa vain puhelimen. Silloin on ihan sama mitä nettisivuilla lukee, kun ei ne ostajat lue niitä kuitenkaan.

Vastaa
aapii
aapii

3

Nokiahan teki tuota joskus itsekin. Muistan kun joskus menneinä vuosina oli painetut esitteet myytävinä olevista puhelimista ja niissä sitä kuuluisaa pienellä präntättyä tekstiä. Siellä oli ihan hauskojakin tekstejä piilotettuna. Saattaisi vielä löytyä jostain arkistojen kätköistä todiste - pitkään sitä ainakin pyörittelin tarkoituksella jemmassa. Olikohan Nokia 6800 malli? Varmaan löytyy netistäkin etsimällä ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja