Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastiko Samsung ennenaikaisesti Galaxy S8:n?

Puhelinvertailu

Paljastiko Samsung ennenaikaisesti Galaxy S8:n?
Samsungilta odotetaan pian uutta Galaxy S -lippulaivaa, josta on huhuttu jo pidemmän aikaa. Galaxy S8:sta odotetaan erityisesti suurta, liki koko etupaneelin kattavaa näyttöä, jonka johdosta myös kotinäppäin on saattanut hävitä.

Nyt on paljastunut, että Samsungin näyttöosasto on julkaissut videoita YouTubessa, joissa esitellään uusia näyttöjä laitteissa, joita ei ole markkinoilla – ainakaan vielä. Kyseessä saattaakin olla jopa Galaxy S8 tai mahdollisesti prototyyppiversio kyseisestä huippumallista.

Videoista paljastuu huhujen mukainen puhelin, jossa on melkein koko etupaneelin täyttävä näyttö. Tietysti kyseessä ei ole välttämättä Galaxy S8, mutta sen ulkonäkö muistuttaa kovasti Galaxy S -huippumalleja ja huhujen perusteella jotain tällaista voimme odottaa.

Tässä tapauksessa puhelimesta ei löydy edge-näyttöä ja näytön koko on vielä aiempaa vuotokuvaa selkeästi suurempi. Voi tietysti olla, että kyse on esimerkiksi seuraavan Note-mallin esiasteesta.


Pääasiassa videot esittelevät Samsungin AMOLED-teknologiaa, jonka kerrotaan tarjoavan kilpailijoiden näyttöjä paremman kuvan. Videoista toinen on jo poistettu YouTubesta, mutta toinen löytyy edelleen jutun kirjoitushetkellä YouTubesta. Puhelin esiintyy videon loppupuolella.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja