Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä ensimmäinen kuva aidosta Galaxy S8:sta?

Puhelinvertailu

Onko tässä ensimmäinen kuva aidosta Galaxy S8:sta?
Galaxy S8:stä on kohistu huhuissa ja palstoilla kenties enemmän kuin yhtiön edeltäjistä. Tähän on myös pyrkinyt korealaisyhtiö itse, joka on halunnut unohtaa viime vuoden virheet, joita tosin S-mallistosta ei juuri löytynyt.

Erityisesti laitteen liki koko etupaneelin peittävästä näytöstä ja poistuvasta kotinäppäimestä on puhuttu, mutta missä ovat todisteet huhupuheiden vastineeksi?

Nyt kiinalaismediassa on julkaistu kuva, jonka väitetään olevan tuleva Galaxy S8. Kuvan laite soveltuu hyvin huhuttuihin ominaisuuksiin – tai niiden puutteeseen – mutta se on silti syytä ottaa erittäin suurella varauksella. Se voi hyvinkin olla kuvamanipuolointi, mutta on siinä tapauksessa suhteellisen hyvä sellainen.


Kuvan näytön reunukset aiheuttavat hieman epäilyksiä, mutta on hyvä muistaa, että vaikka kyseessä olisi kuvamanipulointi eikä oikea laite, niin mikäli aiemmat huhut kotinäppäimen katoamisesta ja kaarevasta, lähes koko etupaneelin kokoisesta näytöstä pitävät paikkansa, niin laite voi hyvinkin näyttää kutakuinkin tältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja