Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola vahvisti: uusi Moto esitellään yhtäaikaa uuden Nokian kanssa

Matti Vähäkainu

Motorola vahvisti: uusi Moto esitellään yhtäaikaa uuden Nokian kanssa
Motorola on lähettänyt lehdistölle kutsun sen seuraavaan julkaisutilaisuuteen. Pressitilaisuus järjestetään 26. helmikuuta eli Barcelonan MWC-messujen alla.

Yhtiön kutsusta paljastuu yksinkertainen älypuhelin, joka luo taakseen erikoisen varjon. Tässä vaiheessa ei ole tietysti täyttä varmuutta mitä tullaan julkistamaan, mutta huhujen mukaan Lenovon tytäryhtiöllä on valmisteltu uuden Moto G -mallin julkaisua. G-mallin lisäksi kyseessä voi toki olla esimerkiksi uusi Moto X tai vaikka molemmat.

MWC-messuilta odotetaan Motorolan lisäksi uutuuksia esitellään ainakin Huawein toimesta, mutta paikalla ovat myös Samsung, Sony, HTC, LG ja viime vuoden lopun huhujen mukaan myös Apple. Näiden julkaisuista tosin ei ole vielä tietoa.

Huawein ja Motorolan lisäksi tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina järjestetään suomalaisen HMD Globalin tilaisuus, jossa esitellään uusia Nokia-puhelimia. Motorolan ja HMD Globalin tilaisuudet järjestetään yhtäaikaa, joten nähtäväksi jää kumpi vie suuremman huomion.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja