>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Syttyvien puhelimien mysteeri selvisi – Vika oli Samsungissa

Manu Pitkänen

Syttyvien puhelimien mysteeri selvisi – Vika oli Samsungissa
Samsungin sisäinen tutkinta palamaan syttyneiden Galaxy Note 7 -puhelimiin liittyen on saatu päätökseen, kertoo Reuters. Uutistoimistolle puhuneen nimettömän lähteen mukaan syyksi on varmistunut Samsung SDI:n valmistamat akut.

Samsungin omia akkuja on epäilty syttymisen syyksi alusta lähtien, joten tutkinnan johtopäätökset eivät sinänsä pitäisi olla suurikaan yllätys. Samsung kommentoi mediaskandaalin ollessa kuumimmillaan syynä olevan yhden sen komponenttitoimittajan tuotantoprosessissa havaittu ongelma – vasta jälkikäteen selvisi, että kyseinen komponenttitoimittaja on itse asiassa Samsungin oma yhtiö.

Vyyhdin epämiellyttävyyttä Samsungin näkökulmasta lisää se, että Samsung on tarkistuttanut valmistamansa akut omassa CTIA-sertifioidussa laboratoriossa. Samsung on ainoa puhelinmerkki, jolla on oma sertifioitu testilaboratorio – kaikki muut tukeutuvat kolmansien osapuolien tarjoamiin laboratoriopalveluihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.