Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google vahvisti ongelman Pixel-puhelinten kaiuttimissa

1
Puhelinvertailu

Google vahvisti ongelman Pixel-puhelinten kaiuttimissa
Googlen Pixel-puhelimet ovat keränneet kehuja niiden julkaisusta asti ja monet pitävät näitä Android-puhelimista parhaina. Täysin ongelmitta ne eivät kuitenkaan ole, kuten eivät mitkään puhelimen, mutta hiljattain selvinnyt ongelma äänentoistossa on harvinaisen ärsyttävä.

Täydellä volyymillä puhelimen äänentoisto saa tietyissä tilanteissa aikaan poksahtelua, jota esitellään oheisella videolla erittäin selvästi. Tämä ongelma ei rajoitu ainoastaan muutamiin laitteisiin tai maanantaikappaleisiin, vaan on ilmeisesti läsnä varsin suuressa osassa Pixel-laitteita, kertoo BGR.

Nyt Redditissä julkaistu sähköposti näyttää vahvistavan, että kyse on laitteisto-ongelmasta, jota ei päivityksellä voida korjata. Googlen mukaan kyse on ongelmasta, joka on läsnä kaikissa tietyn valmistussarjan laitteissa. Sähköpostista myös paljastuu, että rahojaan ei saa tämän perusteella takaisin, mutta uusi laite voidaan toimittaa. Se ei kuitenkaan auttanut esimerkiksi videon koostanutta kulutajaa.


Ainoa korjaus ongelmasta kärsivän Pixelin omistajille vaikuttaa siis olevan äänenvoimakkuuden säädin. Onneksi ongelma ei esiinny ilmeisesti muuten kuin täydellä voimakkuudella eikä silloinkaan kaikissa tapauksissa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

...Ei tuo nyt iha pikkuvikakaan ole, kuten videolla todettiin, tuon hintaisessa luurissa ei voi olla kaijuttimet rikki/vialliset. Voisi katsoa sormien läpi jostain 100€ huihaista, mutta 800€ luurilta ei. Selvästi säästetty kajari komponentissa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja