Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yli miljoona varausta – Nokia 6 villitsi Kiinassa

Manu Pitkänen

Yli miljoona varausta – Nokia 6 villitsi Kiinassa
HMD Globalin Nokia 6 -älypuhelimen myynti Kiinassa alkaa parin päivän kuluttua, mutta kiinnostuneille kuluttajille on tarjottu jo mahdollisuus ilmoittaa omasta halukkuudesta ostaa puhelin. JD.com-verkkokaupan kautta puhelimen on jo varannut yli miljoona henkilöä.

Nokia 6:n varsinainen myynti alkaa Kiinassa 19. tammikuuta ja sen hinta on 1699 juania (noin 230 euroa). HMD Global ei ole kertonut suunnitelmistaan tuoda puhelin myyntiin Kiinan ulkopuolella, mutta yhtiön odotetaan esittelevän uusia Nokia-brändättyjä Android-puhelimia MWC-messuilla helmikuun lopulla.

Puhelimesta löytyy 5,5 tuuman HD-näyttö, neljä gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja Qualcommin Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri. Kameroiden osalta Nokia 6:ssa tukeudutaan takana 16 megapikselin ja edessä 8 megapikselin kennoihin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja