Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen saa kaatumaan yhdellä tekstiviestillä – Näin se toimii

3
Manu Pitkänen

iPhonen saa kaatumaan yhdellä tekstiviestillä – Näin se toimii
Pari vuotta sitten verkossa lähti kiertämään tieto tekstiviestistä, jonka avulla saisi kavereiden iPhonen tai iPadin kaatumaan. Kyseinen bugi korjattiin aikanaan, mutta nyt iPhonen käyttäjien harmiksi on löydetty uusi viesti, jolla saa kaverin puhelimen jäätymään ja lopulta kaatumaan.

Kyseinen viesti koostuu vain kolmesta merkistä: valkoisesta lipusta (emoji), nollasta ja sateenkaariemojista. iPhone yrittää muuntaa automaattisesti tämän merkkiyhdistelmän sateenkaarilipuksi, mutta lopputuloksena on välitön epäonnistuminen. Käyttäjälle päin tämä näkyy puhelimen jäätymisenä, eli iPhone ei viestin vastaanottamisen jälkeen reagoi kotinäppäimen painalluksiin tai kosketusnäytön kosketuksiin.

Kiusantekoa hankaloittaa kuitenkin se, että iPhone yrittää muuntaa merkkiyhdistelmän sateenkaarilipuksi heti kirjoittamisen jälkeen. Jos merkkiyhdistelmän kopioi iMessageviestiohjelmaan, kaatuu sovellus samantien. Kiertoreittiä pitkin kolme merkkiä on kuitenkin mahdollista saada liitettyä viestiohjelman tekstikenttään.Temppu ei myöskään toimi uusimmassa iOS 10.2.1 -versiossa (toimii kuitenkin iOS 10–10.1.1-versioissa). Oma iPhone tai iPad kannattaa siis päivittää uusimpaan versioon jos haluaa suojautua kiusanteolta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Lainaus:

Temppu ei myöskään toimi uusimmassa iOS 10.2.1 -versiossa (toimii kuitenkin iOS 10–10.1.1-versioissa). Oma iPhone tai iPad kannattaa siis päivittää uusimpaan versioon jos haluaa suojautua kiusanteolta.

Ainakin jos katsoo edes ko. videon niin sen mukaan toimisi 10.2.1 versiossa. (tosin hieman erilailla pitää lähettää merkit), Mutta väärin sanottu, että on suojassa ja ei toimisi joten korjaisin uutista vähäsen...

Linkki kohtaan:

https://youtu.be/G0iPhSuiMpk?t=166

PS. uutisten taso on laskenut ja tuntuu, että aina kirjoitettu kiireessä...

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mysticiza:

Uusin vakaa versio on 10.2.

Kyllä, Toimii bugi siinäkin yhtälailla. Kaikki 10.0 ylöspäin, harvalla kuitenkaan luurissa 10.2.1 betaa mutta kumminkin...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.