Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuva tarjoaa uuden näkymän mahdollisesta Galaxy S8:n etupaneelista

Puhelinvertailu

Vuotokuva tarjoaa uuden näkymän mahdollisesta Galaxy S8:n etupaneelista
Galaxy S8:n vuotokuvia on levinnyt viimeisten viikkojen aikana verkossa runsaanlaisesti, mutta tässä vaiheessa yhtäkään kuvaa ei ole pidetty kovinkaan suurella varmuudella aitona laitteena – tai sen osana. Nyt AndroidPolicen mukaan voi kuitenkin olla, että tässä kuvassa on aito Galaxy S8 -etupaneeli.

Valitettavasti puolalaiskäyttäjän Twitter-kuva ei tietysti kerro muusta kuin lasisesta paneelista, sillä se ei ole liitetty itse puhelimeen. Paneeli kuitenkin paljastaa muutaman ominaisuuden, joiden mukaan kyse voisi todella olla oikean laitteen komponentista.

Paneelin yläosasta löytyy kameroille ja sensoreille varattuja paikkoja niin monta, että ne riittävät myös Galaxy S8:n huhutulle iiristunnistimelle. Samankaltainen rykelmä reikiä löytyi myös Galaxy Note7:stä, jossa kyseinen ominaisuus oli niin ikään läsnä.

Mikäli kuva on todella aito, ja lasi kattaa koko laitteen etupaneelin, niin Galaxy S8:n näyttö tulee olemaan valtaisa suhteessa etupaneelin kokoon. Erityisesti isommassa laitteessa suhdeprosentti nousee mahdollisesti jopa yli yhdeksänkymmenen. Mielenkiintoista on myös, että näytön kulmat ovat pyöristetyt, toisin kuin edellisvuoden Galaxy S7:ää muistuttaneessa vuotokuvassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja