Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti listansa: Näille laitteille Nougat julkaistaan

1
Manu Pitkänen

Samsung paljasti listansa: Näille laitteille Nougat julkaistaan
Samsung on kertonut aloittaneensa muutamissa maissa Android Nougat -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun Galaxy S7:lle ja Galaxy S7 edgelle. Tiedotteen yhteydessä yhtiö paljasti myös listan, jossa kerrotaan mille muille laitteille päivitys on tulossa.

Galaxy S7:n lisäksi Nougat-päivitys julkaistaan Galaxy S6:lle, Galaxy S6 edgelle, S6 edge Plussalle, Galaxy Note5:lle, Galaxy Tab A:lle (S Pen), Galaxy Tab S2:lle (lukiton LTE-malli), Galaxy A3:lle ja Galaxy A8:lle. Päivitys julkaistaan näille puhelimille ja tableteille kuluvan vuoden alkupuoliskon aikana.

Nougat-päivitys sisältää pieniä muutoksia käyttöliittymään, mikä näkyy esimerkiksi ilmoitusten selkeämpänä ryhmittelynä sekä mahdollisuutena vastata pikaviesteihin suoraan ilmoituksista käsin (Direct Reply). Näytön jakamista usealle sovellukselle on helpotettu parannetun hallintakäyttöliittymän avulla. Parhaimmillaan näytöllä voidaan esittää seitsemää eri sovellusta samanaikaisesti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Toi samsungin luurien päivittäminen on kyllä huonoo jos vertaa esim miten Applen luurit ne saa, ne käyttispäivitykset nyt vain saa kaikki. se on reilua. ostit minkä hintaluokan vain tai minkä laitteen tahansa niin se saa päivityksen siinä kuin muutkin.

Samppalla sen pitää olla lippulaiva ko. kategoriasta. Ymmärretävvää sinänsä kun malleja on 1000 erilaista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja