Samsung paljasti listansa: Näille laitteille Nougat julkaistaan

1
Manu Pitkänen

Samsung paljasti listansa: Näille laitteille Nougat julkaistaan
Samsung on kertonut aloittaneensa muutamissa maissa Android Nougat -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun Galaxy S7:lle ja Galaxy S7 edgelle. Tiedotteen yhteydessä yhtiö paljasti myös listan, jossa kerrotaan mille muille laitteille päivitys on tulossa.

Galaxy S7:n lisäksi Nougat-päivitys julkaistaan Galaxy S6:lle, Galaxy S6 edgelle, S6 edge Plussalle, Galaxy Note5:lle, Galaxy Tab A:lle (S Pen), Galaxy Tab S2:lle (lukiton LTE-malli), Galaxy A3:lle ja Galaxy A8:lle. Päivitys julkaistaan näille puhelimille ja tableteille kuluvan vuoden alkupuoliskon aikana.

Nougat-päivitys sisältää pieniä muutoksia käyttöliittymään, mikä näkyy esimerkiksi ilmoitusten selkeämpänä ryhmittelynä sekä mahdollisuutena vastata pikaviesteihin suoraan ilmoituksista käsin (Direct Reply). Näytön jakamista usealle sovellukselle on helpotettu parannetun hallintakäyttöliittymän avulla. Parhaimmillaan näytöllä voidaan esittää seitsemää eri sovellusta samanaikaisesti.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (1)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Toi samsungin luurien päivittäminen on kyllä huonoo jos vertaa esim miten Applen luurit ne saa, ne käyttispäivitykset nyt vain saa kaikki. se on reilua. ostit minkä hintaluokan vain tai minkä laitteen tahansa niin se saa päivityksen siinä kuin muutkin.

Samppalla sen pitää olla lippulaiva ko. kategoriasta. Ymmärretävvää sinänsä kun malleja on 1000 erilaista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.