Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook aloitti testin: Mainokset tulevat Messengeriin

1
Manu Pitkänen

Facebook aloitti testin: Mainokset tulevat Messengeriin
Ilmaisia lounaita ei ole. Tämän sananparren sanomaan Facebook Messengerin käyttäjät joutuvat tottumaan, sillä yhteisöpalvelujätti aikoo lyödä rahoiksi pikaviestipalvelullaan, jota käyttää nykyisin jo yli miljardi käyttäjää.

Facebook on nimittäin alkanut testata mainosten esittämistä Messenger-sovelluksessa. Tällä haavaa testi rajoittuu pienelle joukolle thaimaalaisia ja australialaisia käyttäjiä, joten suomalaiset käyttäjät eivät tule vielä hetkeen näkemään Messengerissä mitään tavallisesta poikkeavaa.

Mainoksia aiotaan esittää tärkeimpien yhteystietojen aktiivisuudesta kertovassa näkymässä. Kaikkein pyhimpään eli varsinaiseen keskustelunäkymään Facebook ei aio mainoksia tyrkätä. Testin tuloksista riippuu millaisella aikataululla Facebook aikoo laajentaa kokeilua. Kenties jonakin päivänä mainokset tulevat myös WhatsAppiin – Facebook maksoi kuitenkin palvelusta aikoinaan kovan hinnan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja