Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan ensi kuussa esiteltävä G-sarjalainen paljastui viraston dokumenteista

Puhelinvertailu

Motorolan ensi kuussa esiteltävä G-sarjalainen paljastui viraston dokumenteista
Motorola on mukana useimpien älypuhelinvalmistajien tapaan ensi kuussa Barcelonassa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla. Yhtiön viimeaikojen hiljaiselo on loppumassa ja FCC:n dokumentit vahvistavat, että se tapahtuu uusien G-mallien myötä.

Yhdysvaltain televiranomaisen käsittelyssä on käynyt uusi Moto G5 -malli, joka jatkaa maineikasta G-mallistoa. Tulossa on kaksi versiota, mutta toisin kuin nykyisin tyypillisesti, niin laitteet ovat samankokoisia, vaikka erottavana tekijänä on Plus-lisänimi. Nyt vuotanut laite tavallinen Moto G5.

Näillä näkymin tiedossa ei ole siis esimerkiksi X-mallin julkaisua tai muita huippumalleja, joskin yllätys on toki mahdollista, vaan Motorola keskittyy keskiluokan älypuhelimiin, jotka ovat olleet ansiollisia myös aiemmin.

FCC:n tiedot eivät tavalliseen tapaan paljasta kovinkaan paljon itse laitteesta, mutta muutamia yksityiskohtia nyt kuitenkin. Moto G5 saa NFC-tuen, joka on loistanut tavallisesti G-sarjassa poissaolollaan. Akkukapasiteetti on puolestaan G4:n tavoin 3000 milliampeerituntia ja huhujen mukana Plus-malli sisältää tällä kertaa hieman isomman 3100 milliampeeritunnin akun.Näytön kooksi arvellaan edeltäjänsä tavoin 5,5 tuumaa eikä suuria muutoksia nähdä huhujen mukaan kameroissa tai muistirintamallakaan.

Muun muassa HMD Globalin eli Nokia-merkkisten puhelinten sekä Huawein uutuuksien tapaan uudet Motot esitellään 26. helmikuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja