Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Varastaako Apple Lumioista tutun ominaisuuden iPhoneihin?

2
Manu Pitkänen

Varastaako Apple Lumioista tutun ominaisuuden iPhoneihin?
Microsoftin Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmästä ei tullut koskaan mitään jättimenestystä, mutta kulisseissa se on saattanut vaikuttaa paljonkin muiden käyttöjärjestelmien kehitykseen. Applekin saattaa kopioida yhden Windows Phonen ominaispiirteistä seuraavaan iOS-versioon.

iOS 10.3:een ja sitä uudempiin käyttöjärjestelmiin on nimittäin tulossa mahdollisuus vaihtaa sovelluksen kuvaketta ilman ohjelmiston päivittämistä. Tähän asti kuvakkeen vaihto on onnistunut vain päivitysten kautta. OnMSFT-sivusto spekuloi ajatuksella, että sovelluskehittäjät voisivat hyödyntää ominaisuutta samaan tapaan kuin Windows Phonessa tapahtumaruutuja.

iOS-sovellusten kuvakkeet sopivat kuitenkin kokonsa osalta melko huonosti dynaamisesti päivittyvän tiedon esittämiseen. Windows Phonessa tapahtumaruutujen kokoa saattoi vaihtaa ja vain suurimmat ruudut sisälsivät päivittyvää informaatiota. Mikäli Apple ei ota käyttöön suurempia kuvakekokoja, niin vaihtuvilla kuvakekuvilla tuskin saadaan mitään hyödyllistä aikaan. Voi toisaalta olla, että Applen kiikarissa on jokin suurempi uudistus ja nyt tehtävä muutos on vain osa sitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

jkij
jkij

1

aple ei ole ikinä tuonut/kehittänyt mitään omaa.
ja kyllä mun vanhassa varallaolevassa lumiassa myös ainakin osa pienimmistäkin ruuduista on päivittyviä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

2

Kyllä sitä microsoftilla osataan tehdä oikeita asioita. Mulla Microsoft Lumia 950. Sole joutuu kopioimaan lumioden ominaisuuksia omaan puhelimeensa ja maksamaan kovat tekijänoikeus maksut. Microsoft kiittää ja kumartaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja