Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maailman suurimman älypuhelinmarkkinan johtaja vaihtui Applesta, tunnistatko uutta ykköspuhelinta?

4
Puhelinvertailu

Maailman suurimman älypuhelinmarkkinan johtaja vaihtui Applesta, tunnistatko uutta ykköspuhelinta?
Yhdysvallat ei ole enää hetkeen ollut maailman suurin älypuhelinmarkkina – nyt se ei ole edes toiseksi suurin. Kiinan nousu viime vuosina on tarkoittanut, että noin joka kolmas älypuhelin myydään Kiinassa, ja lopuista iso osa Intiassa.

Tämän on tietysti ottanut huomioon Apple, joka on ollut vuosia hyvin aktiivinen yli miljardin ihmisen Kiinassa. Se onkin onnistunut kaappaamaan merkittävän siivun markkinoista ja iPhone on ollut suosituin älypuhelinmalli vuodesta 2012 asti, kertoo CNBC.

Nyt kuitenkin ykköspaikka on viety Android-puhelimen toimesta, mutta mikäli et ole perehtynyt älypuhelinvalmistajiin kenties Samsungia, Applea ja muutamaa muuta pidemmälle, niin tämä nimi voi yllättää.

Viime vuoden älypuhelinten kuningas Kiinassa oli Oppo R9 (kuvassa). Tämä kiinalaisvalmistajan Android-puhelin meni kaupaksi 17 miljoonaa kertaa, kun Applen iPhone-malleja myytiin "vain" 12 miljoonaa kappaletta. Kenties huomionarvoista, että Oppon huippupuhelin muistuttaa kovasti Applen viimeaikaisia iPhone-malleja.


Applen markkinaosuus tippui selkeästi, kun myynti väheni 21 prosentilla. Oppo puolestaan kasvatti myyntiään yli tuplaksi.

Kiinan älypuhelinmarkkinat ovat heilahdelleet kovasti viime vuosina ja kärkipaikoilla on nähty Applen lisäksi paljon kiinalaisvalmistajia. Oppo on suhteellisen tuntematon nimi, mutta sen tytäryhtiö OnePlus tunnetaan lännessä paremmin. Oppon lisäksi kärkisijoilla on nähty kiinalaisvalmistajista mm. Xiaomi, Huawei ja ZTE.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Maw83 (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Aika härskisti jopa muistuttaa applea.

Tai sitten toisinpäin

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
peekke (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Maw83:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Aika härskisti jopa muistuttaa applea.

Tai sitten toisinpäin

No eiköhän tässä nyt voi sanoa että Oppo muistuttaa Applea kun kerran 2016 julkaistu tuo Oppo, siinä missä ensimmäinen tuon näköinen iPhone tuli 2014.

Näyttää kyllä todella paljon iPhonelta, ihme ettei tästä ole vielä mieletöntä oikeusjuttua. Vai onko?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti peekke:


Näyttää kyllä todella paljon iPhonelta, ihme ettei tästä ole vielä mieletöntä oikeusjuttua. Vai onko?

Ei taida olla Oppo länsimaissa myynnissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja