Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pelilaitteistovalmistaja Razer osti yllättäen älypuhelinstartupin

Matti Vähäkainu

Pelilaitteistovalmistaja Razer osti yllättäen älypuhelinstartupin
Puolitoista vuotta sitten Kickstarterissa pinnalle noussut startup-yritys Nextbit on myyty laitteistovalmistaja Razerille. Innovatiivisen Robin-älypuhelimen markkinoille tuonut älypuhelinyhtiö siirtyi erikoisesti pelilaitteistovalmistajalle.

Nextbit keräsi pilvipalveluihin vahvasti nojaavalle Robin-älypuhelimelle Kickstarterissa vuoden 2015 lopulla yli 1,3 miljoonaa dollaria, joka murskasi 500 000 dollarin tavoitteen. Puhelin kiinnitti arvostelijoiden huomion hauskalla ulkoasullaan ja erikoisella varmuuskopiointiominaisuudella, joka mahdollisti etätallennustilan tehokkaamman käytön. Valitettavasti puolestaan laitteen kestävyys oli erittäin heikkoa luokkaa, sillä se oli pitkälti valmistettu heikosta muovista.

Yhtiö ei enää tuota tai myy puhelintaan tai lisälaitteita, mutta lupaa tukea sitä vielä ensi vuoden helmikuuhun asti. Myös kuuden kuukauden takuun luvataan säilyvän entisellään.

Nextbitin Twitter-tili kertoo, että uusi emoyhtiö mahdollistaa uudet "jännittävät (kapinalliset) projektit". Nextbit säilyy siis toistaiseksi omana semi-itsenäisenä kokonaisuutena, joka suunnittelee mobiiliin kenties sekä sovelluksia että laitteita. Robinin toisen sukupolven mallista ei ole mitään tietoa.Razer tunnetaan muun muassa peliläppäri Bladestä, pelaajille suunnatuista hiiristä ja näppäimistöistään sekä kuulokkeistaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja