Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonea voi käyttää YouTuben kaukosäätimenä

1
Manu Pitkänen

iPhonea voi käyttää YouTuben kaukosäätimenä
Jos omistat Chromecastin ja peilaat iPhonesta tai iPadistä YouTube-videoita olohuoneen television näytölle ahkerasti, niin YouTuben iOS-sovelluksen päivittäminen voi olla juuri nyt paikallaan.

Engadgetin mukaan YouTuben iOS-sovellukseen on lisätty tuki lukitusnäytöllä esitettäville hallintapainikkeille. Käytännössä uusi ominaisuus tarkoittaa sitä, ettei puhelinta tarvitse avata lukituksesta jos haluat pysäyttää Chromecastin toistaman videon tai siirtyä seuraavaan pätkään. Lukitusnäytön hallintapainikkeet toimivat Chromecastin lisäksi älytelevisiosovellusten ja pelikonsolisovellusten kanssa.

Chromecastille peilattuja videopätkiä voi hallita jatkossa myös Apple Watchin kautta. Älypuhelimen voi tällöin pitää taskussa ja älykelloa käyttää "kaukosäätimenä".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja