Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paljasti uuden sukupolven älykellot

Puhelinvertailu

Google paljasti uuden sukupolven älykellot
Liki vuosi sitten Google esitteli Android-älykellojen tulevaisuutta paljastamalla ensimmäisiä tietoja Android Wear 2.0:sta. 9 kuukautta myöhemmin yhtiö on virallisesti esitellyt Android Wear 2.0:n sekä myös ensimmäiset uuden sukupolven älykellot.

Uusien älykellojen valmistaja on LG ja kellot tulevat kahtena eri versiona: LG Watch Sport ja LG Watch Style. Näistä jälkimmäinen on edullisempi, kevyempi ja ohuempi, kun taas Sport tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja on nimensä mukaan parempi liikkuvalle tyypille.

Molemmissa älykelloissa on Snapdragon 2100 -suoritin ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Sportissa muihin ominaisuuksiin kuuluu 1,38 tuuman ja 480x480-resoluution pyöreä POLED-näyttö, 768 megatavua RAM-muistia, LTE- ja NFC-tuet, GPS, 430 milliampeeritunnin akku sekä IP68-sertifikaatti pölyn- ja vedenkestävyydelle. Sport malli tukee lisäksi langatonta latausta ja maksaa 380 dollaria.


Style on puolestaan huomattavasti edullisempi n. 250 dollarin hinnallaan, mutta sisältää vain 1,2 tuuman ja 360x360-resoluution POLED-näytön, 512 megatavua RAM-muistia, ei LTE:tä ja selkeästi pienemmän 240 mAh akun. Myös Stylestä löytyy langaton lataus ja IP-sertifikaatti on hieman heikompi, mutta silti hyvin vedeltä ja pölyltä suojaava IP67.

Kuvassa Style on kolmena versiona vasemmalla ja Sport kahtena oikealla. Lue Android Wear 2.0:n tärkeimmistä uudistuksista täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja