Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kumppani: Puhelimet viedään ihan oikeasti käsistä

Manu Pitkänen

Nokian kumppani: Puhelimet viedään ihan oikeasti käsistä
Nokia-brändin alla älypuhelimia myyvä HMD Globalin mukaan kaikki valmistetut Nokia 6 -puhelimet viedään käytännössä käsistä. Nokia Power User -sivustolle annetun kommentin mukaan yhtiö ei kykene valmistamaan niin paljoa puhelimia kuin niitä menisi kaupaksi Kiinassa.

Nokia 6:n heikko saatavuus kiinalaisessa JD.com-verkkokaupassa on herättänyt aiheellisesti epäilyjä siitä, että HMD Global rajoittaisi tarkoituksellisesti tarjontaa saadakseen luotua keinotekoisen vaikutelman korkeasta kysynnästä. HMD Global kuitenkin kiistää käyttävänsä salamamyyntitaktiikkaa Nokia 6:n markkinoinnissa. Yhtiö tuo myyntiin puhelimia niin paljon ja nopeasti kuin se vain pystyy.

HMD Global on saattanut aliarvioida Nokia-brändin vahvuuden Kiinassa, minkä takia tuotantoa ei ole pystytty varaamaan tarpeeksi paljon käyttöön. Kysyntää on lisännyt Kiinan uuteenvuoteen liittyvä kulutussesonki.


Uusia Android-pohjaisia Nokia-puhelimia saatetaan esitellä hyvinkin pian lisää, sillä MWC-messut järjestetään Barcelonassa helmikuun lopulla. Suurilla puhelinmerkeillä on tapana esitellä alan suurimmilla messuilla uusia tuotteita.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja