Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei lähtee Galaxy S8:n kaatoon – P10 esitellään MWC:ssä

1
Manu Pitkänen

Huawei lähtee Galaxy S8:n kaatoon – P10 esitellään MWC:ssä
Huawei aikoo esitellä P10-lippulaivapuhelimensa 26. helmikuuta MWC-messuilla. Tulevaa tuotelanseerausta varten julkaistulla lyhyellä YouTube-videolla ei turhaan yritetä peitellä julkaisutapahtuman aihetta.

Videolla ei nähdä paljoa, mutta sen teemana on kuitenkin iskulause Change The Way World Sees You. Sanojen vaihtuessa videolle ilmestyy kaksi pallukkaa, joka on suhteellisen vahva viittaus siitä, että tuleva puhelin sisältää kaksoiskamerajärjestelmän. Tämä oli tosin ihan odotettavaakin, sillä kaksoiskamerajärjestelmä löytyy jo Huawein P9:stä ja Mate 9:stä.

Huawei on onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan Suomessa viimeisen kahden vuoden aikana huimasti. Jää nähtäväksi onnistuuko P10 horjuttamaan Samsungin asemaa Android-lippulaivojen saralla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Lilari
Lilari

1

gsmareena.com -sivustolta löytyy tarkempia tietoja P10:sta. - Ei näytä olevan edes Mate 9:n tasoa, ainakaan kameroiden osalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja