Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto kertoo tulevan iPhonen valtaisasta uudistuksesta

Puhelinvertailu

Vuoto kertoo tulevan iPhonen valtaisasta uudistuksesta
Kiinalaisvalmistaja Xiaomin viime vuoden Mi Mix -puhelin aiheutti niin suuren reaktion arvostelijoissa, että tämän vuoden huippumalleista odotetaan pääasiassa vain yhtä asiaa. Ehkä kyse ei ole pelkästään kiinalaispuhelimen vaikutuksesta, mutta melko suurella varmuudella voidaan sanoa, että vuoden 2017 kuumin juttu ovat koko etupaneelin kokoiset näytöt.

Jo nyt tiedämme, että LG esittelee tulevaan G6-huippumalliin nk. FullVision-näytön, joka jättää vain pienet reunukset ympärilleen. Samanlaista ratkaisua odotetaan myös Samsungin hieman myöhemmin keväällä saapuvalta Galaxy S8:lta.

Nyt uudet vuodot vahvistavat myös huhuja, että tähän joukkoon liittyy myös Apple, jonka väitetään esittelevän kenties sekä iPhone 7s että iPhone 8 -malleja. Jälkimmäinen olisi niin suuri mullistus edeltävän vuoden iPhone 7:stä, että se saisi siis oman numeron.


Näistä uudistuksista tärkein olisi tunnetun KGI Analyticsin Apple-analyytikko Ming-Chi Kuon mukaan liki koko etupaneelin kattava 5,15 tuuman näyttö. Koko pysyisi samana edellisvuoden mallista ja näytön alla olisi uusi funktioalue, joka saattaisi mukailla uuden MacBook Pron Touch Baria.

Kuo epäilee, että Apple poistaa siis kotinäppäimen ja sen mukana tulleen Touch ID -sormenjälkilukija iPhone 8:sta. Tilalle tulee puolestaan kasvontunnistus. Vaikuttaisi kuitenkin omituiselta, että Apple poistaisi Touch ID:n, joka on erittäin toimiva ja kovasti käytetty ominaisuus. Niinpä huhut kannattaakin ottaa melkoisella varauksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja