>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple on taas ostoksilla – Hankki lisää osaamista kasvojentunnistukseen

Manu Pitkänen

Apple on taas ostoksilla – Hankki lisää osaamista kasvojentunnistukseen
Apple on ostanut israelilaisen kasvojentunnistusteknologiaan erikoistuneen RealFace-kasvuyrityksen, uutisoi Calcalist.

RealFacen teknologian luvataan olevan niin tarkka, että kasvojentunnistuksella voidaan korvata salasanat kokonaan. Apple käyttää laitteissaan jo sormenjälkeen perustuvaa biometrista tunnistautumista, mutta Apple tuskin aikoo korvata kasvojentunnistuksella sormenjälkilukijan. On kuitenkin mahdollista, että kasvojentunnistusta käytettäisiin sormenjälkilukijan lisäksi, jolloin iPhoneen voisi kirjautua ilman salasanan näpyttämistä vaikka käsissä olisikin hanskat.

On tietysti mahdollista, että RealFacen kasvojentunnistusteknologiaa ei aiota käyttää biometriseen kirjautumiseen lainkaan, vaan esimerkiksi valokuvissa esiintyvien henkilöiden tunnistamiseen.

Yritysostona kauppa oli kooltaan melko pieni, sillä Applen kerrotaan maksaneen RealFacesta muutaman miljoonan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.