Vallankumouksellista – Oppo lupaa hurjaa parannusta älypuhelimien kameroihin

Manu Pitkänen

Vallankumouksellista – Oppo lupaa hurjaa parannusta älypuhelimien kameroihin
Kiinalainen älypuhelinmerkki Oppo lupaa esitellä mullistavaa kamerateknologiaa pian alkavien MWC-messujen yhteydessä.

Pitääkseen mielenkiinnon yllä, Oppo ei halua vielä paljastaa uuden tekniikan yksityiskohtia, mutta 5x Projectiksi nimetyn tekniikan avulla älypuhelimella on mahdollista ottaa aiempaa selvästi yksityiskohtaisempia kuvia. Nimen perusteella voisi arvailla, että kyseessä on kuvien suurentamiseen / zoomaukseen liittyvä tekninen ratkaisu. Nimi voi myös viitata siihen, että kuvanlaatua on parennettu kaikkiaan viidellä eri tavalla.

Älypuhelimien teknisen kehityksen suurimmat harppaukset on jo otettu ja nyt uusissa puhelimissa nähdään lähinnä pieniä edistyksiä siellä täällä. Tässä mielessä vallankumouksellisen tekniikan esittely tuntuu todella suurelta lupaukselta, joten saa nähdä pystyykö Oppo lopulta lunastamaan korkealle nostamansa odotukset.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.