Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat Samsung Galaxy S8:sta vuotivat

4
Manu Pitkänen

Kevään odotetuin puhelin: Tältä se näyttää
Tämän kevään odotetuin älypuhelin on kiistatta Samsungin Galaxy S8. High-end-puhelimet ovat muutamassa vuodessa muuttuneet tylsähköiksi niiden sisältämien pienten uudistusten takia, mutta tänä vuonna alalla alkaa vihdoin taas tapahtumaan.

Markkinahuhujen perusteella tämän vuoden iso trendi tulee olemaan puhelimen etualan lähes kokonaan kattavat näytöt. Sellainen on tulossa LG:n G6:een ja Galaxy S8:aan – ehkä myös seuraavaan iPhoneenkin. Tuoreet vuodetut kuvat paljastavat miltä uusi Galaxy S8 käytännössä näyttää.

Evan Blass on jo aiemmin vuotanut kuvan Galaxy S8:sta, joten muotoilu itsessään ei ole pysynyt kovin hyvin salassa. Uudet kuvat on kuitenkin otettu näyttö päällä olevasta laitteesta eri kuvakulmista, joten ne antavat paremman mielikuvan Galaxy S8:n ulkonäöstä. Kaikkiin vuotoihin kannattaa suhtautua aina varauksellisesti, mutta kuvat näyttäisivät sopivan yhteen aiempien vuotojen kanssa.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

mcmopo
mcmopo

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti karmakameli:

Kevään räjähtävin uutuus?

En nyt tiedä että voiko akku koskaan räjähtää. Itse olen vahingossa polttanut parikin litinium akkua vahingossa mutta en ole kyllä saanut yhtäkään räjähtämään. Voisi melkein ilmaista ennemmin "Kevään kuumin uutuus".

Vastaa
arivesa
arivesa

4

Sanovat että palanut lapsi pelkää tulta. Eiköhän tuo puoli ole hanskassa nyt? Note 7 oli kuulemma kelpopeli, akkua lukuunottamatta.
Jännä että 2 eri akkuvalmistajaa tuotti tuossa saman lopputuloksen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja