Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat vuotivat: Tässä on Huawei P10

1
Manu Pitkänen

Kuvat vuotivat: Tässä on Huawei P10
Huawei esittelee monien muiden Android-merkkien tapaan tulevana viikonloppuna uusia puhelinmalleja, kun MWC-messut Barcelonassa startataan. Huawein arsenaalista löytyy esimerkiksi P10, jonka lehdistökuva on kuitenkin nyt vuotanut julkisuuteen Evan Blassin ansiosta.

5,2-tuumainen Huawei P10 on saamassa kaverikseen kookkaamman P10 Plus -mallin, jossa huhujen mukaan käytettäisiin 5,5-tuumaista kaarevaa näyttö. P10 Plussan näyttö olisi siis samanlainen kuin Mate 9 Prossa.

Kuvien perusteella Huawei olisi päätynyt lisäämään sormenjälkilukijan puhelimen kotinäppäimeen, aivan kuten Mate 9 Prossa. P10 Plus mallissa sormenjälkilukija on sen sijaan takakuoressa, kuten Mate 9:ssä. Huawei ei tunnu oikein tietävän mihin lukija tulisi sijoittaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Manu Pitkänen:

Huawei ei tunnu oikein tietävän mihin lukija tulisi sijoittaa.

Voin kertoa tähän ainoan oikean sijainnin: laitteen taakse Honor 8:n tavoin. Tällöin lukijaan on yleensä yhdistetty enemmän käteviä toimintoja, mm. ilmoituspaneelin aukaiseminen/sulkeminen, koska lukija on ergonomisesti luonnollisemmassa paikassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.