Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: iPhone 7 Plus alkoi yllättäen savuta ja sulaa

2
Manu Pitkänen

Video: iPhone 7 Plus alkoi yllättäen savuta ja sulaa
Twitterissä laajalti levinneessä videossa näkyy kuinka käyttämättömänä ollut iPhone 7 Plus kuumenee, savuaa ja sulaa paikoilleensa. Galaxy Note 7:n jälkeen Internet-kansa tietysti pohtii, että onko tässä ainekset uudelle skandaalille ja tulisiko muidenkin iPhone-käyttäjien huolestua.

Apple kertoo olleensa yhteydessä videon Twitteriin lisänneen henkilöön ja aikovansa tutkia mistä puhelimen poikkeuksellinen vikatilanne johtui. Litiumakut ovat tunnetusti herkkiä ja voivat aiheuttaa tulipaloja, mutta vielä on liian aikaista sanoa onko kyseessä iPhonen akuissa oleva rakenteellinen ongelma vai ainoastaan yksittäistapaus.

Brianna Olivas vei iPhone 7 Plus -puhelimensa Apple Storeen huoltoon ennen sen totaalista tuhoutumista. Olivasin mukaan puhelin ei suostunut käynnistymään lainkaan, mutta Apple Storessa sen todettiin kuitenkin käynnistyvän täysin normaalisti, minkä takia laitteelle ei tehty mitään. iPhone 7 Plussan oltua latauksessa yön yli, puhelin alkoi kuitenkin savuta videolla nähdyllä tavalla. Olivasin mukaan hän piti puhelinta nukkuessaan "pään vieressä".
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Abcabc375
Abcabc375

1

Ainahan noita sattuu... eri asia vaan jos sattuu joka toiselle puhelimelle niinkuin eräällä nimeltämainitsemattomalla sumsangilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Emely (vahvistamaton)

2

I visit everyday a few web pages and blogs to read articles or reviews, except this
web site gives quality based articles. Maglia chelsea Adalberto Real Madrid nya
tröja KarissaGn

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.