>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Android-puhelimet esitellään pian – Seuraa julkistusta suorana

Manu Pitkänen

Nokian Android-puhelimet esitellään pian – Seuraa julkistusta suorana
Tätä päivää on odotettu sen jälkeen kun Microsoft osti Nokian puhelinliiketoiminnot: Nokia palaa taas areenoille. Tällä kertaa tosin Nokia itse ei tee paluuta, mutta sen brändillä aletaan taas myydä älypuhelimia. HMD Global julkistaa tänään kello 17.30 MWC-messuilla uusia Android-pohjaisia Nokia-puhelimia.

HMD Globalin odotetaan esittelevän ainakin neljä uutta puhelinta. Näistä ensimmäinen on Nokia 6, joka itse asiassa on tullut jo myyntiin Kiinassa. Sen lisäksi HMD:n älypuhelinvalikoimaa täydentää Nokia 5 ja Nokia 3.

Ehkä kaikkein kiinnostavin uutuus on kuitenkin huhuttu Nokia 3310. Kyseessä olisi vuosituhannen alun klassikon uudelleenlämmitetty versio, mutta ei kuitenkaan täysi modernisoitu puhelin.

Julkistuksia voi seurata suorana Nokia Mobilen Facebook-sivujen välityksellä tai vaihtoehtoisesti YouTubesta 360 asteen lähetyksenä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.