Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaisia videoita Sonyn huippunopealla Motion Eye -kameralla voi kuvata

Manu Pitkänen

Tällaisia videoita Sonyn huippunopealla Motion Eye -kameralla voi kuvata
Sonyn juuri esittelemä Xperia XZ Premium on ehkä markkinoiden edistyksellisin älypuhelin – ainakin paperilla sen tekniikka hakee vertaistaan. 4K-tasoisen HDR-näytön lisäksi puhelimesta löytyy Motion Eye -kamera.

Motion Eye -kameran avulla on mahdollista kuvata videota (720p) jopa 960 FPS:n kuvataajuudella, joten hyvin nopeatempoisistakin hetkistä on mahdollista tehdä näyttäviä hidastevideoita. Esimerkiksi iPhone 7:llä voidaan kuvata HD-tasoista videota Slo-Mo-tilassa 240 FPS:n kuvataajuudella – Sonyn uusi älypuhelin pystyy siis hidastamaan liikettä neljä kertaa paremmin kuin iPhone. Teknisesti näin suurella kuvataajuudella kuvaaminen on saatu aikaan lisäämällä kameran kennoon oma DRAM-muisti.

Xperia XZ Premiumista ja Xperia XZs:stä löytyvä 19 megapikselin Motion Eye -kameran muita teknisiä tietoja ovat: f/2,0-aukkoluku, viisiakselinen vakautus, ennakoiva hybriditarkennus sekä ennakoiva kuvanotto.Kameran tekniikkaa esitellään alla olevilla videoilla:

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.