Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaisia videoita Sonyn huippunopealla Motion Eye -kameralla voi kuvata

Manu Pitkänen

Tällaisia videoita Sonyn huippunopealla Motion Eye -kameralla voi kuvata
Sonyn juuri esittelemä Xperia XZ Premium on ehkä markkinoiden edistyksellisin älypuhelin – ainakin paperilla sen tekniikka hakee vertaistaan. 4K-tasoisen HDR-näytön lisäksi puhelimesta löytyy Motion Eye -kamera.

Motion Eye -kameran avulla on mahdollista kuvata videota (720p) jopa 960 FPS:n kuvataajuudella, joten hyvin nopeatempoisistakin hetkistä on mahdollista tehdä näyttäviä hidastevideoita. Esimerkiksi iPhone 7:llä voidaan kuvata HD-tasoista videota Slo-Mo-tilassa 240 FPS:n kuvataajuudella – Sonyn uusi älypuhelin pystyy siis hidastamaan liikettä neljä kertaa paremmin kuin iPhone. Teknisesti näin suurella kuvataajuudella kuvaaminen on saatu aikaan lisäämällä kameran kennoon oma DRAM-muisti.
Xperia XZ Premiumista ja Xperia XZs:stä löytyvä 19 megapikselin Motion Eye -kameran muita teknisiä tietoja ovat: f/2,0-aukkoluku, viisiakselinen vakautus, ennakoiva hybriditarkennus sekä ennakoiva kuvanotto.

Kameran tekniikkaa esitellään alla olevilla videoilla:Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja