Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei tylyttää Nokiaa KL:ssä: Tähtää väärään maaliin

Manu Pitkänen

Huawei tylyttää Nokiaa KL:ssä: Tähtää väärään maaliin
Huawein markkinoinnissa työskentelevän Tony Rongin mielestä HMD Global yrittää iskeä uusilla Android-puhelimilla täysin väärään markkinaan. Kauppalehden haastatteleman Rongin näkemyksen mukaan Pohjoismaissa ja Euroopassa kulutus on jo siirtynyt korkeamman hintaluokan laitteisiin.

Rongin mukaan high-end-laitteet ovat nykyisin valtavirtaa ja hän ennustaa HMD Globalille vaikeaa taivalta nykyisellä tuoteportfoliolla, josta löytyy tällä hetkellä kolme alle 250 euroa maksavaa Android-puhelinta. Kalliimman hintaluokan puhelimia HMD Globalin mallistossa ei ainakaan vielä ole.

Väitettä on hankala niellä pureksimatta, sillä suomalaisten operaattoreiden myyntilistojen perusteella high-end-mallit eivät ole suoranaisesti Suomen myydyimpiä puhelimia. Kärjessä keikkuvat Samsungin Galaxy J5 ja Huawein P8 Lite, jotka ovat molemmat alle 200 euron puhelimia. Hyville sijoituksille ovat päässeet myös OnePlus sekä Huawein Honor-puhelimet, joita on myyty nimenomaan teknisiin ominaisuuksiin nähden edullisina puhelimina. Suomalaiset vaikuttaisivat olevan paljon hintatietoisempia kuin mitä Rong väittää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja