Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat paljastavat tulevan Galaxy S8:n ja iPhone-mallien huimat koko- ja näyttöerot

Puhelinvertailu

Kuvat paljastavat tulevan Galaxy S8:n ja iPhone-mallien huimat koko- ja näyttöerot
Tämän vuoden kenties merkittävin uudistus huippupuhelimissa on viimevuotisen Xiaomi Mi Mixin innoittama liki koko etupaneelin kattava näyttö. Ensimmäisenä sellaisella huippupuhelimella tänä vuonna pääsi nautiskelemaan LG, jonka G6 esiteltiin pari viikkoa sitten.

G6:tta odotetumpi puhelin on kuitenkin tietysti Samsungin Galaxy S8 – sekä tietysti sisarmalli S8+. Jo tässä vaiheessa osaamme odottaa puhelimeen vuotojen perusteella G6:n tavoin valtaisaa näyttöä ja kotinäppäimen puutetta.

Vaikka näytön koko vaikuttaa melkoiselta jo nähdyistä vuotokuvista, niin niissä ei ole ollut tarjolla vertailukohtia. Nyt SlashLeaks on julkaissut kuvia, joissa verrataan tulevia Galaxy S8 -malleja jo markkinoilla oleviin laitteisiin.


Erityisesti kuvissa vertailukohtana ovat laitteiden ja niiden näyttöjen koot, siten myös tietysti näytön ja laitteen koon suhde. Oheisessa kuvassa esiintyy siis iPhone 7 Plus 5,5 tuuman näytöllä, Galaxy S8+ 6,2 tuuman näytöllä, Galaxy S8 5,8 tuuman näytöllä sekä iPhone 7 4,7 tuuman näytöllä.

Jo pienemmän Galaxy S8:n 5,8 tuuman kokoinen näyttö onkin kuin toisesta maailmasta, kun verrataan markkinajohtaja Applen markkinoilla oleviin laitteisiin.

Samsungin uutuuksista pienempi on huimasti pienempi kuin 5,5 tuuman näytöllä varustettu iPhone 7 Plus, mutta sisältää silti suuremman näytön. Saman kokoluokan Galaxy S8+ puolestaan päihittää iPhone 7 Plussan 6,2 tuumaisella näytöllä.

Samsung esittelee Galaxy S8:n maaliskuun 29. päivä New Yorkissa. Uudet iPhone-mallit, joissa nähdään mahdollisesti myös enemmän näyttöpinta-alaa, puolestaan julkaistaan syksyllä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja