Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi ensimmäisen Galaxy S8 -mainoksen ennen kuin puhelinta on edes esitelty

1
Puhelinvertailu

Samsung julkaisi ensimmäisen Galaxy S8 -mainoksen ennen kuin puhelinta on edes esitelty
Samsung on päättänyt, että Galaxy S8 ei jää huomiotta uutta älypuhelinta ostavan mielessä. Laitetta ei saatu julkaistua vielä Mobile World Congress -messuilla, kuten kilpakumppani Koreasta teki, mutta yhtiössä halutaan muistuttaa, että se on tulossa.

Verkossa näemme usein kiusoittelua tulevista laitteista esimerkiksi Twitter- tai Facebook-julkaisujen muodossa, mutta valmistajat jättävät yleensä suuremmat markkinointipaukut julkaisun jälkeiseen aikaan. Mainostaminen ja markkinointi on kallista, joten TV-spotteja ei kovin usein nähdä ennen laitteiden esittelyä.

Samsung on kuitenkin esitellyt Koreassa mainoksen tulevalle puhelimelle. Se ei varsinaisesti paljasta mitään laitteesta tai sen ominaisuuksista, mutta se onkin todennäköisesti tarkoitettu muistuttamaan korealaisia, että LG:n lisäksi uusi huippupuhelin tulee myös Samsungilta.

Muualla, YouTuben lisäksi, oheista mainosspottia tuskin edes esitetään, sillä LG ei ole ollut kotimarkkinoidensa lisäksi kovinkaan suuri haastaja Samsungille. Koreassa tosin uusi LG G6 on saanut lentävän lähdön ja raporttien mukaan myynyt paremmin kuin Samsungin edellinen Galaxy S -lippulaiva, joten kenties Samsungilla oli syytä huoleen. Se, että kuinka paljon oheinen mainos vaikuttaa lukuihin on vaikea sanoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Kylläpäs nyt ovat huomiota vailla. Ilmeisesti hätä on oikeasti tosi, kun muut valmistajat tuovat vähitellen jo uusia laitteitaan myyntiin erittäin kilpailukykyisillä ominaisuuksilla ja parhaimmillaan alle 600 euron, eikä Samsung itse ole edes kyennyt esittelemään omaa tekelettään.

Ilmeisesti Samsungin brändiarvo on romahtanut melkoisenlailla, mikä kävisikin järkeen. Vielä kun yhä useampi "tavis" ymmärtäisi, ettei Samsungin brändistä välttämättä kannata enää tänä päivänä maksaa useampaa sataa euroa ylimääräistä. Säästetyllä rahalla voi tehdä muutakin ostetun laitteen käyttökokemuksen kärsimättä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja