Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia Nokia-puhelimia kehitteillä – Tällaista tekniikkaa niihin povataan

Manu Pitkänen

Uusia Nokia-puhelimia kehitteillä – Tällaista tekniikkaa niihin povataan
HMD Global testaa parhaillaan uusia ylempään keskiluokkaan sijoittuvia älypuhelinmallia, kertoo Nokia Power User. Sivusto on nimennyt laitteet Nokia 7:ksi ja Nokia 8:ksi, vaikka niiden lopullisista markkinointinimistä ei olekaan vielä tietoa.

Puhelimissa on tarkoitus käyttää Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiirejä, kun esimerkiksi Nokia 5:ssä ja Nokia 6:ssa on käytetään karsitumpaa Snapdragon 430:tä. Näytön koosta sivusto ei puhu mitään, mutta toiseen puhelimista on tulossa Full HD -näyttö ja toiseen taas QHD-tason näyttö. Tähän saakka QHD-resoluution näyttöjä on käytetty lähinnä kalliimman hintaluokan älypuhelimissa.

NPU:n mukaan HMD Global aikoisi käyttää ylemmän hintaluokan mid-range-puhelimissaan metallista runkoa. Vaikuttaisi siltä, että HMD Global aikoisi uusilla Nokia-puhelimillaan haastaa erityisesti Samsungin Galaxy A -sarjan puhelimet.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.