Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC härnää fanejaan – Uusi puhelin taas tulossa

Manu Pitkänen

HTC härnää fanejaan – Uusi puhelin taas tulossa
Tammikuussa julkistetut HTC U Ultra ja U Play eivät jääneet HTC:n kevään ainoiksi uusiksi puhelimiksi, vaan lisää on tulossa jo ensi viikon alussa.

HTC nimittäin paljasti järjestävänsä julkistustilaisuuden maaliskuun 20. päivänä. Tilaisuutta markkinoidaan Spring is Coming -onelinerilla, mutta yhtiö ei kuitenkaan paljasta tarkalleen mistä on kyse. Keväisin HTC on monien muiden Android-merkkien tapaan esitellyt todellisen lippulaivapuhelimensa ja yhtiö on jo luvannut tuoda markkinoille Snapdragon 835 -pohjaisen puhelimen. Ensi viikon maanantai voisi olla sopiva ajankohta HTC 11:n esittelylle.

U Ultran ja U Playn julkaisu voi kuitenkin olla merkki siihen suuntaan, että Snapdragon 835 -pohjainen puhelin olisi tulossa vasta myöhemmin markkinoille. Näin ollen ensi viikon julkistuksen aiheena voisi olla alemman hintaluokan puhelimet.Tilaisuutta on markkinoitu HTC Taiwanin Facebook-sivuilla, mutta yhtiön kansainvälisellä Facebook-sivulla asiasta ei ole mainintaa. Voi olla, että HTC esittelee vain Taiwanin markkinoille räätälöidyn mallin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.