Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppista hävinnyt ominaisuus tulee takaisin – Käyttäjät nostivat metelin

3
Manu Pitkänen

WhatsAppista hävinnyt ominaisuus tulee takaisin – Käyttäjät nostivat metelin
WhatsAppiin ilmestyneen Oma tila -ominaisuuden tulon myötä suositusta pikaviestisovelluksesta hävisi yksi vanha piirre: tylsä tekstimuotoinen tilakuvaus. Harmia on syntynyt muutoksesta sen verran paljon, että WhatsApp on päättänyt tuoda kuvauksen takaisin.

Vanha tekstimuotoinen kuvaus löytyy jo Android-sovelluksen beta-versiosta ja vakaaseen ohjelmistoon se lisätään ensi viikolla. Sama temppu aiotaan tehdä myös iPhone-käyttäjille lähitulevaisuudessa. Tekstimuotoisen tilakuvauksen löytää jatkossa oman profiilin Tietoja minusta -osiosta (Asetukset > napauta profiilikuvaasi).

Snapchatin Tarinat-ominaisuudesta on muodostunut niin suosittu viestintäkanava, että jopa Facebookin sisällä sitä pidetään jo formaattina. Tästä syystä Facebook on lisännyt vastaavanlaisia tilapäivitysominaisuuksia Facebook Messengeriin, Instagramiin ja myös WhatsAppiin, jossa se siis näyttäytyy käytännössä Tila-välilehtenä. Jos et vielä tiedä mitä WhatsAppin Tila-ominaisuus käytännössä tarkoittaa, niin lue Puhelinvertailun julkaisema kuvaus siitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

muppis
muppis

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

En ole nähnyt kenenkään koskaan käyttävän kyseistä ominaisuutta

En minäkään, mutta me ei vissiin olla WhatsAppin suurkuluttajia..

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

Itse en ole edes kuullutkaan koko ominausuudesta. Tosin käytän vieläkin enemmän teskstiviestejä kuin whatsapp viestejä. Eli en taida olla nykytrendien suurkuluttaja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.