>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Super Mario Runista tuli uusi versio iPhonelle ja iPadille

Manu Pitkänen

Super Mario Runista tuli uusi versio iPhonelle ja iPadille
Eilen Androidille julkaistu Super Mario Run on päivittynyt Applen App Store -sovelluskaupassa 2.0-versioon. Päivityksen mukana peliin tulee uusia pelihahmoja – erilaisia Yoshi-liskoja – sekä myöhemmin myös uusia rakennuksia.

Uusien hahmojen lisäyksen yhteydessä Nintendo päätti olla muutoinkin avokätisempi, sillä 2.0-versiossa ilmaissisällön osuus hieman suurempi. Mikäli pelaaja onnistuu selvittämään jonkin Browser-haasteen, pääsee hän kokeilemaan pelikenttää 1-4. Mikäli pelaaja läpäisee kentän, pääsee hän kokeilemaan taitojaan uusien Toad Rally -haasteiden puolella.

Pelin korkeaa hintaa (9,99 euroa) on kritisoitu paljon, mutta siihen Nintendo ei ole tehnyt vielä muutoksia. Yhtiö yrittänee ensin kaikkia mahdollisia keinoja saada pelaajat siirtymään maksulliseen versioon ennen kuin alkaa joustamaan hinnassa. Pelin ladanneista noin viisi prosenttia on hankkinut pelin maksullisen version.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.