Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja

1
Puhelinvertailu

Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja
Unicode Consortium on julkaissut tulevat uudet ja uudistuneet emojit. Omia tunnereaktioita voi lähettää pian entistä paremmin älylaitteilla, kun uudet kuvat saapuvat Emoji 5.0 -paketissa.

Unicoden kymppiversion emojit sisältävät kaikkiaan 137 uudistusta, joista voi on useampi versio esimerkiksi ihonvärin tai sukupuolen perusteella. Täysin uusia emojeja on 69. Vuoden puolivälissä julkaistavat uudet emojit tuovat mukanaan muun muassa vampyyrin, lampunhengen, pretzelin, dinosauruksia sekä suomalaisille erityisen tärkeän saunoja-emojin.

Unicode julkaisee uudet emojit todennäköisesti ennen kesän iOS-päivitystä. Apple esittelee iOS 11 -käyttöjärjestelmäversion todennäköisesti kesäkuun alussa WWDC-konferenssissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja