Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin ääniavustaja Cortana päivittyi isosti – Androidilla

1
Puhelinvertailu

Microsoftin ääniavustaja Cortana päivittyi isosti – Androidilla
Microsoft epäonnistui Windowsin tuomisessa mobiililaitteisiin, vaikka paukut olivatkin melkoisen kovat. Täysin turhia yritykset eivät toki olleet, vaikka oma alusta onkin käytännössä poistunut markkinoilta, sillä Microsoftilla on nykyisin tarjota hyviä mobiilisovelluksia.

Microsoftin Office-työkalut paranivat mobiilipanostusten ansiosta valtaisasti ja yhtiön Android- ja iOS-sovellukset ovat varmasti löytäneet uusia faneja. Yksi mielenkiintoisimmista sovelluksista on ääniavustaja Cortana, joka löytyy sekä Googlen että Applen alustoista.

Cortanaa on hyvästä syystä pidetty yhtenä vahvimmista ääniavustajista ja Microsoftin osaaminen koneoppimisen ja tekoälyn saralla on ilmiselvää. Cortana on löytänyt uuden kodin Android-laitteista, joissa se haastaa avoimen järjestelmän mahdollistamana hyvin Googlen omaa avustajaa.

Uusi päivitys Cortanan Android-versiolle tuo mukanaan merkittäviä päivityksiä. 2.6-versiossa Cortanasta löytyy kortteihin jaettu näkymä, joka kertoo päivän tärkeimmistä tiedoista, kuten säästä ja kalenterimerkinnöistä. Tämän lisäksi muistutukset on helpompi lisätä ja Cortana osaa ehdottaa esimerkiksi kauppalistaan tuotteita,


Uuden version myötä Cortanaan pääsee käsiksi suoraan lukitusruudulta, joka helpottaa merkittävästi sovelluksen käyttöä. Valitettavasti se ei mahdollista äänihakua ilman lukitsemisen avaamista, joka onnistuu Googlen avustajalta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja