Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftilta myyntiin oma versio Galaxy S8:stä

1
Matti Vähäkainu

Microsoftilta myyntiin oma versio Galaxy S8:stä
Samsung julkisti eilen uudet Galaxy S8 -älypuhelimet, jotka saapuivat heti ennakkomyyntiin. Ensi kuun 28. Suomessa kauppoihin saapuvan Samsungin laitteen lisäksi puhelimesta tulee myös Microsoft-versio.

Erikoisesti Microsoft on kertonut The Vergelle, että Samsungin huippumallista tehdään myös Microsoft Edition. Kyseinen puhelin on Galaxy S8 yhtiön omilla sovelluksilla höystettynä.

Nyt, kun Windows-puhelimet ovat poistuneet markkinoilta, niin Microsoft haluaa tietysti varmistaa entistä enemmän, että sen mobiilisovelluksia käytetään Androidilla.

Galaxy S8 Microsoft Edition tulee myyntiin Microsoftin liikkeissä ja sisältää täysin samat laitteisto-ominaisuudet kuin tavallinen S8. Ensimmäisten asetusten yhteydessä laitteeseen ladataan Microsoftin sovelluksia, kuten Office, OneDrive, Cortana ja Outlook, joilla tarjotaan yhtiön oma kokemus Android-alustalla.

Myös Microsoft Editionin ennakkotilaukset ovat alkaneet Yhdysvalloissa. Microsoft Editionin Suomeen saapumisesta ei ole toistaiseksi tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja