>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8+:ssa erinomainen akkukesto – Häviää kuitenkin iPhonelle

2
Manu Pitkänen

Galaxy S8+:ssa erinomainen akkukesto – Häviää kuitenkin iPhonelle
Jos sinua on pohdituttanut Galaxy S8+:n akkukesto, niin nyt sinun kysymyksiisi on vastattu. PhoneArena testasi Samsungin huippu-uutuuden 3500 milliampeeritunnin akun riittävyyden 6,2-tuumaisessa laitteessa.

PhoneArenan suorittaman testin perusteella Galaxy S8+:n akkuun saa ladattua tarpeeksi virtaa kahdeksan tunnin aktiivista käyttöä varten. Testatussa puhelimessa oli Samsungin oma Exynos 8895 -järjestelmäpiiri ja kyseinen malli on tulossa myös Suomen markkinoille. Muilla markkina-alueilla on saatavilla myös Snapdragon 835 -pohjainen versio.

Galaxy S7 Edgeen verrattuna Galaxy S8+:ssa riittää virtaa reilu 40 minuuttia kauemmin, vaikka S8+:ssa onkin hieman pienempi akku (3500 mAh vs 3600 mAh) ja suurempi näyttö. Grafiikoiden renderöintitarkkuutena käytettiin oletusarvoa eli 1080 x 2220 pikseliä (näytön tarkkuus on 1440 x 2960 pikseliä). iPhone 7 Plussalle Galaxy S8+ ei kuitenkaan vedä vertoja, vaan häviää sille reilulla tunnilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Susanoo
Susanoo

1

En vaihtaisi omaa 7+ tuohon sumsangin rimpulaan mistään hinnasta. Iphone on toistaiseksi laatupuhelinten kultainen standardi.

Vastaa
terle
terle

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Susanoo:

En vaihtaisi omaa 7+ tuohon sumsangin rimpulaan mistään hinnasta. Iphone on toistaiseksi laatupuhelinten kultainen standardi.

En taas ostaisi iPhonea mistään hinnasta!
Galaxy S7 edge riittä kyllä kaikkeen käyttöön
todella erinomaiseti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.