Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uutuuspuhelin rikkoo ennakkomyyntiennätyksiä

Puhelinvertailu

Samsungin uutuuspuhelin rikkoo ennakkomyyntiennätyksiä
Molemmat korealaisvalmistajat ovat esitelleet jo omat tämän vuoden lippulaivansa. Kumpaakin odotetaan pian myyntiin, mutta vaikuttaa siltä, että yksi on selkeästi ylitse toisen.

Samsungin Galaxy S8 -puhelimet ovat olleet pari päivää ennakkomyynnissä kotimaassaan ja keränneet valtaisan joukon ennakkotilaajia. Galaxy S8 ja S8+ -laitteiden ennakkotilausmäärät ovat vain kahdessa päivässä olleet yli 550 000 kappaletta.

Kun ottaa huomioon, että kyse on vain yhdestä maasta – joskin kotimaasta – ja vain parista päivästä, niin lukema on huima. Itseasiassa, luvut ovat jopa viisi kertaa viime vuotista S7-ennakkomyyntiä ja yli kaksi kertaa Note7-ennakkomyyntiä suuremmat.

Ennakkomyynti jatkuu vielä tämän viikon ajan, jonka päätteeksi Samsungilla on kertoa uudet, kenties yli miljoonan, luvut. Samsung tarjoaa ennakkotilaajille ilmaista Bluetooth-kaiutinta tai yli 300 euron lahjakorttia, joten diili on myös hyvä.Tietojen mukaan erikokoisia malleja on tilattu suurin piirtein yhtä paljon, joten Samsung on lienee onnistunut laitteiden eroavaisuuksien suunnittelussa. Pääerona on tietysti vain näyttö, jonka koko vaihtelee 5,8 ja 6,2 tuuman välillä. Todennäköisesti Note7:n epäonnistumisen johdosta suuremman puhelimen menekki on noussut pienemmän kanssa samalle tasolle.

Luvut antavat hyvän alkusysäyksen Samsungille, joka hakee tietysti globaalisti uusia ennätyslukuja ja uutta nostetta viime vuoden notkahdukselle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.