Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple on jo kumppaninsa haaskalla? Rekryää insinöörejä riveihinsä

1
Manu Pitkänen

Apple on jo kumppaninsa haaskalla? Rekryää insinöörejä riveihinsä
Omaa grafiikka-arkkitehtuuria kehittävä brittiläinen Imagination Technologies ilmoitti viime viikolla, että sen pitkäaikainen ja tärkein asiakas Apple aikoo lopettaa PowerVR-grafiikkaohjaimien käytön mobiililaitteissaan 15-24 kuukauden kuluessa. Puolet yhtiön liikevaihdosta on Applen maksamia rojalteja.

Mikäli Apple todella lopettaa kumppaninsa grafiikka-arkkitehtuurin käytön ja rojaltimaksujen maksamisen, tietää se isoja yt-neuvotteluita Imaginationille. Ehkä tätä silmällä pitäen Apple onkin avannut Britanniassa uusia työpaikkoja, joissa haetaan insinöörejä juuri grafiikkateknologian kehittämiseen. Uutisoinnin aiheuttaman epävarmuuden takia osaavimmat Imaginationin työntekijät saattavat olla kiinnostuneita työnantajan vaihtamisesta jo nyt.

Tuskin lienee sattumaa, että Apple rekryää työntekijöitä juuri Lontooseen perustettuun tuotekehitysyksikköön. Apple kävi vielä viime vuonna neuvotteluita Imaginationin ostamisesta, mutta neuvottelut kariutuivat.Mikäli Apple onnistuu palkkaamaan Imaginationin tuotekehityksen osaavimmat insinöörit, uhkaa yhtiötä näivettyminen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja