Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille saavutti uuden merkkipaalun - ladattu yli 30'000 kertaa

1
Petteri Pyyny

Suomen paras uutissovellus saavutti uuden merkkipaalun
Androidin HIGH.FI Uutisvahti -sovelluksemme saavutti viime viikolla jälleen uuden merkkipaalun – sovellusta on nyt ladattu yli 30'000 kertaa.

Samaan aikaan myös sovelluksen käyttäjäarvioissa tuli 1'500 annetun äänen rajapyykki vastaan ja nyt sovelluksemme keikkuukin huikealla 4,2 / 5,0 keskiarvolla kotimaisten uutissovellusten kärkisijalla, kun käyttäjien antamia arvosanoja tarkkaillaan. Taakse jäävät Yle Uuutisvahti, Ampparit ja kaikki merkittävimmät kotimaiset sanomalehdet.

"Erinomainen sovellus. Tulee olemaan uutisseurantani ykkössovellus ja ahkerassa käytössä."

-Mika


Myös kehityksessä hieman taukoa ottanut Windows Phone -versio on jyrännyt itseään kuin huomaamatta yhä suositummaksi, vaikka käyttöjärjestelmä onkin kotimaassa jo pikkuhiljaa siirtymässä takavasemmalle suosiolla mitaten. Windows Phone versio HIGH.FI Uutisvahdista saavutti hiljattain 24'000 latauksen rajapyykin.


Viime vuonna myös se kauan toivottu iPhone-versio saatiin, kun Marko Wallin julkaisi epävirallisen Highkara-sovelluksensa iOS:lle. Tuokin projekti on ollut hyvässä nosteessa ja käyttäjäarvioissa pyöritään 4 tähden keskiarvon tuntumissa.

"Toimii Nousi nopeasti kännykän käytetyimmäksi sovellukseksi."

-Niko


Olemme par'aikaa kehittämässä Android-sovellustamme uuteen uskoon ja mukaan tulee mm. merkittävästi nopeampi uutissivujen latautuminen sekä jo verkkosivumme puolella aiemmin esitelty "nämä taisivat jäädä välistä"-toiminto, jonka avulla voi helposti tarkistaa esim. yön aikana julkaistut suosituimmat uutiset yhdestä näkymästä. Lähiaikoina myös mm. oikeuksien kyselyssä siirrytään ns. granulaariseen malliin eli oikeuksia kysytään vasta, kun niitä tarvitaan.

HIGH.FI Androidille, käyttäjäarvioiden keskiarvo


Kuuntelemme jatkuvasti käyttäjiämme varsin herkällä korvalla ja olemme keränneet ideoita, palautetta ja bugiraportteja niin sivuistamme kuin sovelluksistamme jatkuvasti. Resurssimme ovat toki kovin, kovin kapeat, mutta pyrimme toteuttamaan uusia toiveita mahdollisimman tehokkaasti. Mm. paljon toivottu tumma teema on tulossa verkkosivuillemme lähiaikoina.

Lataa sovellus ja testaa itse:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille

Highkara iPhonelle

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja