Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple hylkäsi iPhone-prototyypin – Tyytyy tällä kertaa tavanomaiseen

1
Manu Pitkänen

Apple hylkäsi iPhone-prototyypin – Tyytyy tällä kertaa tavanomaiseen
Apple on päättänyt hylätä muotoilullisesti kunnianhimoisimman vaihtoehdon seuraavaksi iPhoneksi, kertoo japanilainen Apple-sivusto Mac Otakara. Juhlavuosimallista testattiin pitkään useita eri versioita, mutta nyt laitteen teknisestä toteutuksesta on alettu tehdä päätöksiä.

Mac Otakaran mukaan juhlavuosimalli tulee käyttämään tavanomaista tasaista OLED-näyttöä kaarevan paneelin sijaan. Syy valinnalle on hyvin pragmaattinen: kaarevasta muotoilusta luopuminen yksinkertaistaa tuotantoprosessia, jolloin puhelimia saadaan puskettua markkinoille nopeammin ja suurempia määriä. Muotoilullisesti uusi puhelin muistuttaa iPhone 4:ää, sillä laitteessa on etu- ja takapuolen kattavat 2,5D-lasipaneelit, joiden välissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys.

Seuraavassa iPhonessa käytettävä ruostumaton teräs on Mac Otakaran mukaan parannettu painos Apple Watch -älykelloissa käytettävästä teräksestä. Lähteet eivät kuitenkaan kertoneet onko teräs kiillotettua vai ei. Kameramoduulin suuntaus tulee myös muuttumaan: nyt komponentit on sijoitettu linjaan sivuttaissuunnassa, mutta ensi syksynä järjestely muutetaan pystysuuntaiseksi.


Sormenjälkilukija on piilotettu näyttöpaneelin alle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja